Wie zijn wij

Wie zijn wij“Om mezelf een hart onder de riem te steken vraag ik me af wat een mens is… wie ikzelf ben… Ben ik mijn naam?”

~  Peter Høeg, Smilla’s gevoel voor sneeuw ~

 

 

 

 

 

Mariëlle Pont:

20 jaar ervaring als onder andere: personeelsconsulent, management-adviseur, vertrouwenspersoon, voorzitter hoorcommissies, verandermanager, projectleider werving & selectie, conflictbemiddelaar en verzuimbegeleider.

Motivatie: Uit eigen ervaring weet ik dat je soms “vast” kunt komen te zitten… het werk dat je doet voelt niet meer lekker en dat heeft invloed op alle andere dingen in het leven. Wat dan? Dan ga je bij jezelf na wat het precies is dat je demotiveert en wat je wel gelukkig maakt. En dan? Dan onderneem je actie!

Actie: Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik veel voldoening haal uit het andere mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen… ze inzicht te geven in de vraag “Waarom doe ik zoals ik doe? Hoe kan ik zelf invloed uitoefenen op de situatie waarin ik mij bevind?”

Arjan van Oostenbrugge:

20 jaar ervaring als onder andere: (sport)leraar en begeleider van kansarme jongeren, integraal manager waarbij naast ‘de hectiek van alledag’ de volgende resultaten zijn neergezet: winnaar nationale bedrijfs competitie ‘Keep it cool’ (terugdringing agressie en geweld en verbetering arbeidsomstandigheden), verwerven branchekeurmerk ‘Veilig en schoon’, implementatie INK-management model, erkenning leerbedrijf voor diverse branches, innovatieve initiatieven zoals invulling nieuwe vorm van buitenschoolse opvang in samenwerking met diverse partners.

Motivatie: Zelf beleef ik veel plezier aan het blijven ontwikkelen en aan het verleggen van grenzen. Ik haal daar energie uit. Daarom vind ik het altijd leuk om (groepen van) mensen daarbij te helpen inzicht te krijgen in hun mogelijkheden.

Actie: Door goed te luisteren achterhalen wat mensen kunnen en willen en vervolgens de voorwaarden creëren om ze die dingen te laten doen.

More in this category: « Management Assist Wie »