Wie

WieWat ik kon en wat mij goed afging vond ik vanzelfsprekend; belangrijker was datgene wat ik niet goed zou kunnen, want dan zou blijken dat ik niet voldeed.... Zo beleefde ik steeds minder plezier aan datgene wat goed ging en raakte ik gefixeerd op juist die zaken waarvan ik bang was dat ik ze niet zou kunnen.

~Anja van Servellen, Macht van de onmacht~

 

 

 

 

 

Wie kan gebruik maken van Motivatie Werkt!

Of je nou productiewerk doet, de administratie op orde houdt, de huishoudelijke taken op je hebt genomen, in het bestuur plaats hebt genomen of de baas bent van de hele club.... het kan iedereen overkomen....

Soms komen mensen vast te zitten en kunnen ze er niet goed meer uitkomen of weten ze niet goed waar ze moeten beginnen. Het getuigt van moed en daadkracht om juist dan hulp te zoeken bij iemand die verstand van zaken heeft. Die kan helpen om zicht te krijgen op je motieven en kan stimuleren om actie te ondernemen.

Motivatie Werkt! biedt bedrijven coaching en persoonlijke begeleidingstrajecten aan voor individuele of groepen van personeelsleden. Dit kan bijvoorbeeld in geval van (dreigend) verzuim of (plotseling) disfunctioneren. Maar ook conflictbemiddeling en teambuilding behoren tot de mogelijkheden. Alle trajecten zijn maatwerk, dat wil zeggen dat via een oriënterend gesprek de wensen worden geïnventariseerd. Vervolgens wordt een aanbod gedaan.

More in this category: « Wie zijn wij Wanneer »