Waarom

WaaromEn als je niet met liefde arbeiden kunt en enkel met tegenzin, dan is het beter je arbeid op te geven en te gaan zitten bij de tempelpoort om aalmoezen in ontvangst te nemen van hen die vol blijdschap arbeiden....Want als je met onverschilligheid brood bakt bak je een bitter brood dat slechts ten dele de honger stilt.
~Kahlil Gibran, De Profeet ~

 

 

 

 

 

Waarom Motivatie Werkt!

Iedere werkgever is gebaat bij gemotiveerd en daardoor goed functionerend personeel. Een gedemotiveerde werknemer vraagt vaak (te) veel tijd en energie en soms ook geld; denk aan uitval of het maken van onnodige fouten....

Misschien hebt u een medewerker in dienst of misschien bent u zelf iemand die niet goed op zijn of haar plek zit. Die onzeker is, gespannen of futloos. Of iemand die veel potentieel heeft en toe is aan een volgende stap binnen de organisatie, maar die nog niet helder voor ogen heeft wat hij of zij wil. Of iemand die nog slechts de tijd 'uitzit' en bij wie de passie geheel is gaan ontbreken.

Veelal is wel in grote lijnen aan te geven waar de schoen wringt, maar het daadwerkelijk tot de kern van het probleem doordringen is niet altijd zo eenvoudig. Laat staan dat duidelijk is welke actie genomen moet worden....

Motivatie Werkt! is gespecialiseerd in het snel doorgronden van de motieven die leiden tot het (ongewenste) gedrag. De dienstverlening richt zich op het (her)vinden van plezier en voldoening in de persoonlijke- en werksituatie.

More in this category: « Wanneer Werkwijze »