Shift

ShiftDe bereidheid het niet te weten is de bron van creativiteit en intuïtie en de basis voor zelfvertrouwen, authenticiteit en succes.

~Willem Geene~

 

 

 

 

 

Introductie
Zelfkennis is de basis voor ons handelen. In deze training wordt duidelijk, dat u de effectiviteit van uw handelen kunt verbeteren door wat u juist (nog) níet weet over uzelf. Voorwaarden zijn wel: dat u dat durft te onderkennen en dat u bereid bent dat te onderzoeken. En wat voor individuele personen geldt, is ook van toepassing op teams: durf te onderzoeken welke mechanismen leiden tot improductief gedrag binnen uw team. 
Juist door de kunst van het niet weten, leert u uw eigen talenten en kwaliteiten en de talenten en kwaliteiten van uw medewerkers volop te benutten.
 
De methode
Het klinkt bijna onwerkelijk, maar het is mogelijk om in drie avonden te leren hoe u de zogenoemde  SHIFT-methode – die de basis vormt van deze training - kunt toepassen voor uzelf of voor uw team. U leert patronen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectief gedrag en u krijgt een techniek aangereikt om deze patronen te doorbreken en
vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

Praktische informatie
Data :  31 augustus, 7 en 14 september 2016
Tijd:  19.00 tot 22.00 uur (welkom vanaf 18.45 uur).
Locatie:  Het Coachhuis, Laan van Zuidhoorn 60, 2289 DE Rijswijk
Investering:  € 195,- incl. koffie/thee (incl. BTW) 

Aanmelden:  schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch 06-43018691

Meer informatie
Heeft u vragen over deze training, neemt u dan gerust contact op. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Of kijk op www.shift-netwerk.nl. Graag tot ziens bij ‘De kunst van het niet weten’!

Maak alvast kennis met deze kunst en download gratis het boek, door hieronder op de boekcover te klikken:


 

 

 

 

More in this category: « Waar Management Assist »