Management Assist

Management AssistOm te beginnen is er maar één bal en die moet je dus hebben, maar waar het dus in wezen om gaat , is: wat doe je met die bal?

~Johan Cruijff~

 

 

 

 

 

Management Assist

Motivatie Werkt! richt primair de focus op personal coaching, maar biedt daarnaast de mogelijkheid gebruik te maken van het unieke concept van:

Management Assist:

professionele management-ondersteuning,

gericht op het optimaliseren van het functioneren van de onderneming.

Management (van de oud-Franse term ménagement "de kunst van het dirigeren, leiden" en van het Latijnse manu agere "aan de hand leiden") is een proces, een geheel van opeenvolgende menselijke activiteiten. Deze activiteiten zijn op te splitsen in vier groepen:

1. het op basis van een visie en missie bepalen van een strategie

2. het structureren van de organisatie

3. het leiden van de personeelsleden

4. het controleren of de beoogde doelstellingen wel worden bereikt.

Een eenvoudige definitie voor managen is: Eén of meer mensen bewegen (motiveren) tot het gecontroleerd uitvoeren van activiteiten gericht op het bereiken van een vooraf vastgesteld doel.

Assist is een term die wordt gebruikt bij verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, ijshockey en veldhockey. De term wordt gebruikt in een situatie waarbij een speler hulp (assist) geeft, bijvoorbeeld een pass, waaruit een doelpunt voortkomt. De andere speler (manager) moet zichzelf daarbij in scorende positie brengen.

Management Assist: Hulp bij het leren ontwikkelen, implementeren en borgen van diverse passende Management-tools.

 

More in this category: « Shift Wie zijn wij »